Jedálny lístok
- Po23. 06.
- P A, P B, P C, BZML: Polievka kelová s mäsom a zemiakmi (200/250)
P A: Prívarok šošovicový so zemiakmi (180/280)
Varené vajcia (50/100)
Chlieb k prívarku (60/100)
P B: Bravčové stehno debrecínske * (102/162)
Ryža dusená (150/190)
Šalát z čínskej kapusty (80/110)
P C: Cuketa a šampiňóny na paradajkách s tarhoňou * (215/325)
Šalát z čínskej kapusty (80/110)
BZML: BZML Dusené bravčové stehno, varené zemiaky, šalát z čínskej kapusty ZLOŽENIE: Bravčové stehno, Olej, ryžová múka, Cibuľa, Paradajky, Paprika červená mletá, Soľ, Korenie čierne mleté. Varené zemiaky, Čínska kapusta, Ocot, Cukor (72/90/190/110)
P A, P B, P C, BZML: Nápoj k jedlu (200/250)
1, 7
3
1, 15
1
1, 3, 7, 15
- Ut24. 06.
- P A, P B, P C, BZML: Polievka cuketový krém s tekvicou a zemiakmi (200/250)
P A: Bravčové stehno po juhoslovansky (122/192)
Zemiaky varené (150/250)
Miešaná zelenina s citrónovou zálievkou (90/120)
P B: Kuracie prsia po kaukazsky (132/192)
Ryža dusená (150/190)
Miešaná zelenina s citrónovou zálievkou (90/120)
P C: Čínska zeleninová zmes (140/210)
Ryža dusená (150/190)
BZML: BZML Čínska zeleninová zmes, dusená ryža ZLOŽENIE: Olej, Soľ, Cibuľa, Cesnak, Kurkuma, Korenie čierne mleté, Cukor trstinový, Ázijska zeleninová zmes, Zeleninový vývar, Pór, Sezamové semená, Ryža (210/190)
P A, P B, P C, BZML: Nápoj k jedlu (200/250)
9
9, 11
9, 11
- St25. 06.
- P A, P B, P C: Polievka krémová s mäsom a zeleninou (200/250)
BZML: Polievka zeleninová (200/220/250)
P A: Rezance s makom a višňami (185/270)
P B: Teľacie dusené s mrkvou (107/164)
Ryža dusená (150/190)
Šalát uhorkový (90/120)
P C: Karfiol zapekaný (170/240)
Zemiaky varené (150/250)
Šalát uhorkový (90/120)
BZML: BZML Bezlepkový makový koláč s višňami ZLOŽENIE: Bezlepková múka, Mak, Vajcia, Cukor, Kypriaci prášok, Višňový kompót (280)
P A, P B, P C: * Mlieko "školský program"
P A, P B, P C, BZML: Nápoj k jedlu (200/250)
7, 9
9
1, 7
1, 3, 7
3
7
- Št26. 06.
- P A, P B, P C: Polievka ragú (br.mäso, zelenina, hrášok, mlieko) (200/250)
BZML: Polievka ragú (br.mäso, zelenina, hrášok) (200/220/250)
P A: Bratislavské rizoto (260/330)
Miešaná zelenina s citrónovou zálievkou (90/120)
P B: Morčacie prsia zapekané so syrom (72/122)
Zemiakové pyré s karfiolom (180/280)
Šalát mrkvový (95/115)
P C: Zeleninový šalát s mozzarellou (rímsky šalát, paradajky, uhorky, olivy), drezing Cézar, celozrnné pečivo (373/1)
BZML: BZML Morčacie prsia prírodné, varené zemiaky, šalát mrkvový ZLOŽENIE: Morčacie prsia, Soľ, Korenie čierne, Zemiaky, Vegánske maslo, Vňať, Mrkva, Ocot, Cukor. (72/50/250/115)
P A, P B, P C, BZML: Nápoj k jedlu (200/250)
1, 3, 7, 9
3, 9
1, 3, 7
1, 7
7
1, 3, 4, 7, 15
- Pi27. 06.
- P A, P B, BZML: Polievka rascová s vajcom (200/250)
P A: Morčacie prsia na smotane (142/202)
Cestoviny (140/185)
P B: Lahôdkový syr tofu na paprike (140/180)
Ryža dusená (150/190)
Šalát mix (80/110)
BZML: BZML Lahôdkový syr tofu na paprike, Ryža dusená, Šalát mix ZLOŽENIE: Tofu syr, Cibuľa, Cesnak, Paprika červená mletá, Ryžové mlieko, Ryžová múka, Ryža dusená, Mix šalát /paprika, paradajka, uhorka, listy šalátové/ (130/250/110)
P A, P B, BZML: Nápoj k jedlu (200/250)
3, 9
7, 10
1
1, 6, 7
12
6
Alergény
1. OBILNINY obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2. KÔROVCE a výrobky z nich
3. VAJCIA a výrobky z nich
4. RYBY a výrobky z nich
5. ARAŠIDY a výrobky z nich
6. SÓJOVÉ ZRNÁ a výrobky z nich
7. MLIEKO a výrobky z nich
8. ORECHY a výrobky z nich
9. ZELER a výrobky z neho
10. HORČICA a výrobky z nej
11. SEZAMOVÉ SEMENÁ a výrobky z nich
12. OXID SIRIČITÝ a SIRIČITANY, sušené ovocie, ovocné konzervy a výrobky zo zemiakov