Jedálny lístok
- Po19. 05.
- P A, P B, P C, P BZML: Polievka z miešaných strukovín so zeleninou (200/250)
P A: Zemiaky na kyslo (220/280)
Varené vajcia (50/100)
Chlieb k prívarku (60/100)
P B: Bravčové stehno na zelenine (142/192)
Kuskus - cestovina (140/180)
Šalát zo surovej zeleniny (90/125)
P C: Zapekaná brokolica so syrom a zemiakmi (140/240)
Šalát zo surovej zeleniny (90/125)
P BZML: BZML Zemiaky na kyslo, varené vajce, bezlepkový chlieb (Zloženie: zemiaky, bezlaktózové maslo, soľ, cibuľa, olej, ryžové mlieko, ryžová múka, bobkový list, cukor, citróny, čierne korenie, vajce, bezlepkový chlieb) (280/100/100)
P A, P B, P C, P BZML: Nápoj jedlu (200/250)
9
1, 7
3
1, 15
1, 9
1, 3
1, 3, 7, 15
3
- Ut20. 05.
- P A, P B, P C: Polievka brokolicová krémová (200/250)
P BZML: Polievka brokolicová (200/220/250)
P A: Kuracie stehná s peperonátou (72/122)
Ryža dusená (150/190)
Šalát mrkvový s citrónom (75/100)
P B: Farfalle s lososovou omáčkou (195/310)
P C: Zemiaky zapekané švajčiarske (260/350)
Šalát mrkvový s citrónom (75/100)
P BZML: BZML Kuracie stehná s peperonátou, dusená ryža, šalát mrkvový s citrónom (Zloženie: kuracie stehná b.k., olej, čer.paprika, soľ, č.korenie, rasca, paprika, paradajky) (72/50/190/100)
P A, P B, P C, P BZML: Nápoj k jedlu (200/250)
7
1, 3, 4, 7
1, 3, 7, 15
- St21. 05.
- P A, P B, P C: Polievka hydinové ragú (200/250)
P BZML: Polievka hydinové ragú (200/220/250)
P A: Lievance s lekvárom (220/330)
P B: Kuracie prsia plnené (115/175)
Zemiakové pyré s mrkvou (195/295)
Šalát cviklový s chrenom (80/110)
P C: Zapekané fazuľové struky so syrom (130/185)
Zemiaky opekané (210/310)
Šalát cviklový s chrenom (80/110)
P BZML: BZML Bezlepkový makový koláč s ovocím (Zloženie: bezlepková múka, ovocný kompót, mak, vajce, cukor, olej, kypriaci prášok) (280)
P A, P B, P C: * Mlieko "školský program" (200/250)
P A, P B, P C, P BZML: Nápoj k jedlu (200/250)
7, 9
9
1, 3, 7, 12, 15
1, 7, 10
7
12
1, 3, 7, 15
12
3, 12
7
- Št22. 05.
- BZML Bezlepkový chlieb, kurací rezeň na prírodno, ovocie, džús
- Pi23. 05.
- P A, P B, P C, P BZML: Polievka paradajková (200/250)
P A: Morčací perkelt (142/202)
Knedľa kysnutá (90/150)
P B: Nugetky z tresky (90/150)
Zemiakový šalát so zeleninou (190/280)
P C: Karfiolové kari (140/180)
Bulgur so zeleninou (145/190)
Šalát mix (80/110)
P BZML: BZML Karfiolové kari, dusená ryža, šalát mix (Zloženie: karfiol, olej, cibuľa, č.korenie, cesnak, kari korenie, soľ, ryžová múka, mlieko kokosové, pažítka, ryža Zloženie šalát: list.šalát, mrkva, pór, citrón, paprika, olej, soľ) (180/190/110)
P A, P B, P C, P BZML: Nápoj k jedlu (200/250)
12
1, 7
1, 3, 7, 15
1, 3, 4, 7, 15
10, 12
1, 7
12
Alergény
1. OBILNINY obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2. KÔROVCE a výrobky z nich
3. VAJCIA a výrobky z nich
4. RYBY a výrobky z nich
5. ARAŠIDY a výrobky z nich
6. SÓJOVÉ ZRNÁ a výrobky z nich
7. MLIEKO a výrobky z nich
8. ORECHY a výrobky z nich
9. ZELER a výrobky z neho
10. HORČICA a výrobky z nej
11. SEZAMOVÉ SEMENÁ a výrobky z nich
12. OXID SIRIČITÝ a SIRIČITANY, sušené ovocie, ovocné konzervy a výrobky zo zemiakov